• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonverf buiten - Witte tinten

    Betonverf buiten wit Wit voor uw buitenmuren geeft een luxe look aan uw woning of bedrijfspand. Witte huizen doen zuiders en trendy aan. Met betonverf buiten in wit creëert u dan ook deze bijzondere look. Betonverf in wit voor buiten geeft aan uw huis een strakke uitstraling. Maar ook bij villa's en landelijke woningen wordt betonverf voor buiten Toon meer
    2 Producten
    Buitenverf | 05. Cloud

    Buitenverf | 05. Cloud

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 34,95
    Bekijken
    Buitenverf | 06. White Wash

    Buitenverf | 06. White Wash

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 34,95
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Betonverf buiten wit

    Wit voor uw buitenmuren geeft een luxe look aan uw woning of bedrijfspand. Witte huizen doen zuiders en trendy aan. Met betonverf buiten in wit creëert u dan ook deze bijzondere look. Betonverf in wit voor buiten geeft aan uw huis een strakke uitstraling. Maar ook bij villa's en landelijke woningen wordt betonverf voor buiten in wit zeer vaak gekozen. En wat meer is: wij hebben bij Betonstunter meerdere tinten betonverf wit voor buiten. Wit is nooit egaal wit, maar heeft een eigen karakter. De specifieke structuur van de betonverf versterkt dit karakter voor een groot stuk. Betonverf beschermt bovendien uw gevel of oppervlak tegen vocht en vuil. Zo blijft het behandelde gedeelte van uw woning voor een zeer lange tijd goed.

    Combineer uw betonverf voor buiten wit

    Betonverf in wit voor buiten is een basic kleur. U combineert het zowel met naturel houten ramen en deuren als met aluminium of kunststof deuren en ramen in diverse kleuren. Of werk bijvoorbeeld een gevel in betonverf wit voor buiten af en een andere gevel met donkere tinten betonverf. Dit kan perfect! Bij zeer strakke, minimalistische woningen wordt betonverf voor buiten wit vaak gebruikt in combinatie met stalen panelen. Wit oogt zeer goed voor een landelijke woning, waar het contrast met groen heel opvallend is. Vraag gerust advies aan de medewerkers van onze klantenservice. Wij kunnen u raad geven over hoe u uw betonverf voor buiten in wit het beste inzet voor uw bedrijfsgebouw of privé woning.

    Heeft u er soms al aan gedacht om zelf uw eigen kleur aan te maken? Dit kan zonder problemen. Wij hebben hiervoor talloze kleurpigmenten. Onze betonverf voor buiten in wit is hiervoor de ideale basis.

    Betonverf voor buiten wit van Betonstunter

    Wij hebben de aanmaak van onze betonverf in eigen handen. Daardoor kunnen wij voor 100% topkwaliteit garanderen. Dit geldt ook voor onze kalkverf en beton ciré. Wij geven u graag persoonlijk de uitleg wat de belangrijkste verschillen zijn tussen al deze producten.

    Wilt u witte betonverf voor buiten bestellen? Dan doet u dit gewoon online. Wij bezorgen uw verf zeer snel!