• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonverf buiten - Groene tinten

    Betonverf buiten groen Bij Betonstunter vindt u een prachtige groene betonverf voor buiten. Wilt u bijvoorbeeld een betonnen muur bekleden, een tuinbank in groene betonverf voor buiten afwerken of gevelhout een andere kleur geven? Het kan perfect met onze betonverf voor buiten in groen. U kunt onze betonverf voor buiten op diverse soorten ondergro Toon meer
    1 Product
    Betonverf buiten – Groen

    Betonverf buiten – Groen

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 31,50
    Bekijken

    Betonverf buiten groen

    Bij Betonstunter vindt u een prachtige groene betonverf voor buiten. Wilt u bijvoorbeeld een betonnen muur bekleden, een tuinbank in groene betonverf voor buiten afwerken of gevelhout een andere kleur geven? Het kan perfect met onze betonverf voor buiten in groen. U kunt onze betonverf voor buiten op diverse soorten ondergrond toepassen. Als u bijvoorbeeld de betonverf voor buiten in groene kleur aanbrengt op baksteen, dan ziet u nog steeds de voegen van de muur. U blijft de structuur van uw muur zien, terwijl u de muur toch een nieuwe boost geeft. Groen is rustgevend en brengt nog meer het buitengevoel dichter uw woning. Groen gaat trouwens bij alle natuurlijke kleuren. Anderzijds creëert u mooie contrasten met bijvoorbeeld wit en zwart. Of u combineert het met naturel hout. De mogelijkheden zijn talloos.

    Groene betonverf voor buiten, elke tint is mogelijk

    Zoekt u betonverf buiten groen, maar vindt u niet direct het juiste groen? Dan kunt u eenvoudig door middel van onze groene pigmenten uw eigen kleur aanmaken. U kiest van fel groen tot zeer donker groen, net zoals u dat wilt. Als basis neemt u dan een witte of grijze betonverf voor buiten. Met de bijgeleverde verwerkings- en mengset maakt u uw eigen verf aan. Deze manier van werken helpt u om uw betonverf buiten groen volledig te laten aansluiten bij de stijl van uw woning en uw tuin.

    Betonverf buiten groen van Betonstunter, kwaliteit verzekerd!

    Voor de samenstelling van onze betonverf buiten groen kiezen wij enkel de beste producten. U krijgt van ons topkwaliteit! Onze betonverf buiten groen is waterbestendig en vochtwerend. Daardoor is het oppervlak waarop u de betonverf buiten groen heeft aangebracht, makkelijk schoon te houden. Al onze producten, en dus ook onze groene betonverf voor buiten, beantwoorden aan de moderne normen van kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u graag meer weten over onze producten? Contacteer ons vandaag nog. Heeft u buiten betonverf ook nog andere producten nodig? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag over de verschillende toepassingen van cire beton, kalkverf, pigmentpoeder... U stuurt uw bestelling naar ons door via onze webshop en wij leveren uw verf zeer snel op het adres dat u wenst.