• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonverf buiten - Grijze tinten

    Betonverf buiten grijs Grijze betonverf is ideaal om diverse oppervlakken buiten af te werken, en dit op een stijlvolle manier. Betonlook verf werkt vuil- en vochtafstotend en daarmee beschermt u bijvoorbeeld uw muren, vloeren van carports of houten gevelbekleding. Onze betonverven, en dus ook onze betonverf voor buiten in grijs, zijn immers voor Toon meer
    2 Producten
    Buitenverf | 03. Neutral Grey

    Buitenverf | 03. Neutral Grey

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 34,95
    Bekijken
    Buitenverf | 04. Tide

    Buitenverf | 04. Tide

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 34,95
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Betonverf buiten grijs

    Grijze betonverf is ideaal om diverse oppervlakken buiten af te werken, en dit op een stijlvolle manier. Betonlook verf werkt vuil- en vochtafstotend en daarmee beschermt u bijvoorbeeld uw muren, vloeren van carports of houten gevelbekleding. Onze betonverven, en dus ook onze betonverf voor buiten in grijs, zijn immers voor vele types van ondergrond te gebruiken. Kies betonverf buiten in grijs naar uw keuze! Gaat u bijvoorbeeld voor betonverf voor buiten in antraciet of wilt u liever een lichter grijs? Het kan allemaal! Onze medewerkers maken u graag wegwijs in de wereld van betonverf buiten en grijs als bijzondere kleur.

    Betonverf buiten grijs, geschikt voor uw project?

    Grijs is een zeer interessante kleur om mee te werken. Ze past bijvoorbeeld bij strakke gebouwen, maar eveneens bij een traditionele of landelijke woning. Grijs gaat goed bij veel kleuren en bij veel materialen. Het heeft zowel een stoere als een zachte uitstraling. Zo zal betonverf voor buiten in antraciet robuuster overkomen dan bijvoorbeeld lichtgrijze betonverf. En wist u dat u met onze betonverf heel wat projecten kunt realiseren? U kunt er niet alleen vloeren en gevels mee bekleden. Ook bijvoorbeeld bloembakken, een tuinbank of het aanrecht en de meubels van uw buitenkeuken zijn perfect geschikt om met betonverf af te werken. Laat gerust uw fantasie de vrije loop!

    Grijze betonverf koopt u bij Betonstunter

    Wij zijn al jarenlang expert in beton ciré, betonverf en kalkverf. Bij onze vindt u alleen producten van de hoogste kwaliteit. Zo zal bijvoorbeeld een donkere tint zoals onze betonverf voor buiten in antraciet zelden of nooit zijn oorspronkelijke kleur verliezen. Het grijs dat u bij ons aankoopt, blijft hetzelfde grijs gedurende jaren, dat garanderen wij! U koopt uw betonverf eenvoudig via onze webshop. Wij leveren snel, ook dat zit in ons servicepakket!