• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonverf buiten - Gele tinten

    Betonverf buiten geel Als u van plan bent om een gevel of een ander oppervlak af te werken met betonverf voor buiten en geel is uw keuze, dan zit u bij Betonstunter goed! Zacht geel of meer opvallende geel geven gegarandeerd een luxe uitstraling aan uw huis of bedrijfsgebouw. Geel is tegelijk een warme kleur en een natuurlijke kleur. Het is vooral Toon meer
    2 Producten
    Buitenverf | 09. Nohmad

    Buitenverf | 09. Nohmad

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 34,95
    Bekijken
    Buitenverf | 10. Sand

    Buitenverf | 10. Sand

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 34,95
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Betonverf buiten geel

    Als u van plan bent om een gevel of een ander oppervlak af te werken met betonverf voor buiten en geel is uw keuze, dan zit u bij Betonstunter goed! Zacht geel of meer opvallende geel geven gegarandeerd een luxe uitstraling aan uw huis of bedrijfsgebouw. Geel is tegelijk een warme kleur en een natuurlijke kleur. Het is vooral makkelijk te combineren. Denk aan combinatie zoals geel met wit of geel met zwart. Van contrasten gesproken! Of gaat u eerder voor geel met bruin voor een nog warmere uitstraling of geel met blauw of grijs voor een frisse toets? Wij hebben al deze kleuren en nog zoveel meer in onze collectie betonverven.

    Betonverf buiten geel, kies voor een duurzaam product

    Bij Betonstunter gaan wij voor kwaliteit. Wij hebben namelijk de volledige controle over de productie van onze betonverven, beton ciré en kalkverven. Uw betonverf voor buiten in geel zal heel wat jaren zijn oorspronkelijke tint perfect behouden. Betonverf maakt uw gevel of vloeren water- en vochtafstotend. Daardoor is uw gevel degelijk beschermd. Wij zijn ook dé nummer 1 voor pigmentpoeders. Hiermee kunt u zelf uw eigen verf aanmaken in de kleur die u verkiest. Veronderstel dat u meerdere kleuren betonverf nodig heeft. U neemt een basisverf zoals wit of grijs. En daarmee kunt u bijvoorbeeld een gedeelte betonverf voor buiten in geel, een ander deel in bruin en nog een andere deel in blauw aanmaken. Zo zal u nooit met overschotten blijven zitten, wat alweer in uw budget scheelt. En kunt u uw project voor 100% uitwerken zoals u het wenst. Vraag hierover inlichtingen aan onze klantenservice. Zij vertellen u graag over alle mogelijkheden van onze producten.

    Bestel uw betonverf voor buiten in geel bij Betonstunter

    Heeft u nog vragen over een bepaalde kleur of over een van onze producten? Wij zijn te bereiken via chat of via mail. Of u stuurt ons een berichtje via het invulformulier. Wij antwoorden snel. U bestelt vandaag nog uw verf en ze wordt eenvoudig bij u thuis geleverd.