• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Betonverf buiten - Blauwe tinten

    Betonverf buiten blauw Een blauwe kleur voor een gevel maakt van uw woning een echte blikvanger. Blauw kan fris en koel overkomen, anderzijds kan blauw ook heel zuiders aandoen. Veel hangt er van af welk blauw u precies kiest en hoe u het inzet. U kunt bijvoorbeeld een zeer moderne gevel afwerken met betonverf voor buiten in blauw. Het resultaat i Toon meer
    2 Producten
    Betonverf buiten – Blauw

    Betonverf buiten – Blauw

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 31,50
    Bekijken
    Betonverf buiten – Bali

    Betonverf buiten – Bali

    ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
    ✓ 100% ecologische buitenverf;
    ✓ Eenvoudig aan te brengen.

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

    € 31,50
    Bekijken
    • Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem Beton Ciré laten aanbrengen? Geen probleem
    • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
    • Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden. Perfect voor de badkamer, keuken, vloer en wanden.

    Betonverf buiten blauw

    Een blauwe kleur voor een gevel maakt van uw woning een echte blikvanger. Blauw kan fris en koel overkomen, anderzijds kan blauw ook heel zuiders aandoen. Veel hangt er van af welk blauw u precies kiest en hoe u het inzet. U kunt bijvoorbeeld een zeer moderne gevel afwerken met betonverf voor buiten in blauw. Het resultaat is een strakke hedendaagse uitstraling. Anderzijds kunt u kiezen voor betonverf buiten in blauw voor een traditionele woning. Combineer blauw met bijvoorbeeld witte ramen en deuren waarmee u een mooi contrast krijgt. Met naturel houten ramen en een blauwe gevel krijgt u dan weer een zeer warm resultaat.

    Hoe betonverf buiten in blauw verwerken?

    Betonverf aanbrengen is helemaal niet moeilijk. U verwerkt het net zoals gewone verf. Betonverf is dikker dan verf en daardoor krijgt het oppervlak een licht reliëf. Dit maakt dat zelfs een zeer vlakke gevel nooit saai is. Wat de ondergrond betreft waarop uw betonverf voor buiten blauw aanbrengt, deze kan zeer verschillend zijn. Onze betonverf is geschikt voor op een gestuukte muur, een cementmuur, een natuursteen of baksteen muur. U kunt het gebruiken voor vloeren van bijvoorbeeld garages, schuren, carports en overkappingen. En u kunt het zelfs op hout aanbrengen. Denk hierbij aan rabat gevelbekleding of houten tuinhuisjes. U kunt er ook allerlei andere zaken mee decoreren: bloembakken, tuinbanken, trappen, etc. Met betonlook verf kunt u zeer creatief omgaan. Wij kunnen u tips geven en advies hoe u blauwe betonverf buiten kunt verwerken. Ga ook eens een kijkje nemen in ons assortiment beton ciré en kalkverf. Misschien zijn dit soorten gevelbekleding waar u nog niet aan gedacht had? Heeft u een bepaald project voor ogen maar twijfelt u nog? Dan is er onze klantenservice die u hierbij graag helpt.

    Uw blauwe betonverf bij Betonstunter aankopen

    Heeft u veel of weinig betonverf voor buiten in blauw nodig? Geen probleem. Of wilt u toch eerst een verftest aanvragen? Dit kan ook! Wij leveren een kleine hoeveelheid verf waarmee u eerst probeert vooraleer u beslist. Daarna stuurt u uw order door voor uw hele project en wij zorgen voor een snelle levering.