• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Hoe breng ik het betonlook patroon aan?

    Het is niet nodig om een professionele schilder in te schakelen voor het aanbrengen van betonlook verf. Er zijn drie mogelijkheden om het betonlook effect te creëren.Veel effect: Breng zowel laag één als laag twee aan met een kwast. De kwaststrepen zorgen voor het effect van de betonlook. Gemiddeld effect: Breng laag één aan met een roller. Hi Toon meer
    0 Producten

    Geen producten gevonden...

    Het is niet nodig om een professionele schilder in te schakelen voor het aanbrengen van betonlook verf. Er zijn drie mogelijkheden om het betonlook effect te creëren.

    Veel effect: Breng zowel laag één als laag twee aan met een kwast. De kwaststrepen zorgen voor het effect van de betonlook.
    Gemiddeld effect: Breng laag één aan met een roller. Hierin zult u geen kwaststrepen zien. Breng laag twee aan met een kwast, waardoor u het betonlook effect krijgt. Doordat de eerste laag rustig is.
    Weinig effect: U brengt zowel laag één als laag twee aan met een roller. Aanbrengen met behulp van een roller zorg voor een gelijke verdeling van de verf. Met behulp van de roller is nog steeds het effect van betonlook verf licht zichtbaar.

    Wij adviseren om een grote blokkwast te gebruiken om het betonlook effect te creëren.