• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Wat zijn de meest gemaakte fouten bij beton ciré op de vloer?

    Je hebt besloten om beton ciré op de vloer aan te brengen, bijvoorbeeld in de badkamer of in de woonkamer. Dan wil je natuurlijk direct tot het beste resultaat komen en ‘beginnersfouten’ voorkomen. We helpen je hierbij graag.Voor een beton cire vloer is het van groot belang dat deze voorzien wordt van een 2 componenten coating in 3 lagen. Deze Toon meer
    0 Producten

    Geen producten gevonden...

    Je hebt besloten om beton ciré op de vloer aan te brengen, bijvoorbeeld in de badkamer of in de woonkamer. Dan wil je natuurlijk direct tot het beste resultaat komen en ‘beginnersfouten’ voorkomen. We helpen je hierbij graag.

    Voor een beton cire vloer is het van groot belang dat deze voorzien wordt van een 2 componenten coating in 3 lagen. Deze coating zorgt er niet alleen voor dat de vloer waterafstotend is, maar ook bescherming biedt. Doe je dit niet, dan zal je na verloop van tijd plekken met slijtage zien. Zorg er dus voor dat de coating correct aangebracht en uitgehard is voor je er overheen loopt. Een andere fout die mensen vaak begaan? Ervan uit gaan dat het te moeilijk is! Met gebruik van de juiste middelen, die we je allemaal leveren bij je bestelling, kan iedereen het gemakkelijk aanbrengen.