• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    1 ㎡ Beton Ciré Proefpakket | Traditioneel - Zelf mengen - Rag

    € 18,- Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
    ✓ Ervaar het zelfmengsysteem van Traditioneel
    ✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken
    ✓ Traditioneel-serie is voor de handige doe-het-zelver

    Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat... Toon meer

    Choose from:

     Benieuwd naar de kosten?

     Vraag een gratis prijsindicatie aan. Je hoeft hier niets voor te doen, je ontvangt vanzelf een prijs inclusief eventuele verwerkingskosten van een van onze partners.


     • Verzending door heel NL, BE en DE
     • Achteraf en via bank betalen mogelijk
     • 30 dagen bedenktijd
     • Vragen? Wij zijn er voor je!

     Productomschrijving

     Beton Ciré Traditioneel is een hoogwaardig cementgebonden betonstuc ontworpen voor de verfijnde afwerking van zowel wanden als vloeren. Dankzij zijn watervaste eigenschappen is dit product bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige omgevingen. Beton Ciré Traditioneel is beschikbaar in 12 standaardkleuren, maar kan ook in bijna elke gewenste RAL- of NCSkleur aangeleverd worden.

     Gratis kleurstalen

     Let op: beeldschermkleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Ook lichtinval kan een kleur op de vloer en de sfeer in de ruimte voor een groot deel bepalen. Bestel daarom altijd eerst een gratis kleurstaal of een proefpakket. Bestel nu een kleurstaal en ontvang een kortingscode thuis van 10% korting op producten van Betonstunter!

     Toepassingsmogelijkheden

     Beton Ciré Traditioneel is geschikt voor toepassing in badkamers (ook voor het natte gedeelte), wanden, vloeren, aanrechtbladen en meubels.

     Creëer je eigen unieke betonlook

     Of je nu een ruw of een gladder oppervlak met beton ciré wilt, met de Beton Ciré Traditioneel kan het beide! Je kunt de gladheid zelf bepalen door het te spanen en te schuren tot dat je het gewenste eindresultaat hebt. Hoe dan ook creëer je zelf het gewenste eindresultaat.

     Beton Ciré toplaag/beschermlaag

     Een oppervlak in beton is vrij poreus. Dit maakt dat het oppervlak niet volledig watervast is en er kunnen zich ook vuil en vetresten in nestelen. Als u een oppervlak in beton volledig wilt beschermen, gebruik dan onze Beton Ciré Coating. Het maakt de poriën in het beton dicht en legt een beschermlaag over het beton heen. Daardoor kunt u het ook makkelijk schoonhouden. Afnemen en afwassen is geen enkel probleem. In ruimtes die extra bescherming nodig hebben adviseren wij dus 2 toplagen om je beton ciré te beschermen.

     Welke producten heb ik nodig?

     Voor het aanbrengen van de Beton Ciré Traditioneel ben je het volgende nodig:

     Benodigd gereedschap

     • PU roller voor het aanbrengen van de primer.
     • RVS spackmes voor het aanbrengen van de Beton Ciré. Wij adviseren klanten om een spackmes van 25cm te nemen, deze is het meest gangbaar.
     • Excentrisch roterende schuurmachine
     • Schuurpapier korrel 80 of 120
     • Zachte stoffer of een industriële stofzuiger met zachte borstelkop
     • Nylon roller
     • PU roller voor elk nieuwe toplaag dat aanbrengt. Afhankelijk van je ruimte/toepassing.

     Is je ondergrond van tegels?

     Ardex R1C wordt gebruikt om wanden uit te vlakken. Zodat deze geschikt is voor de toepassing van onze beton cire. Ardex R1C is ook toepasbaar in natte ruimtes.

     Wij adviseren klanten om de wanden uit te vlakken met Ardex R1C renovatiepleister, dit is ook toepasbaar in natte ruimtes. Om het aanbrengen van de Beton Ciré makkelijker te maken adviseren wij gebruik te maken van de tegelprimer. De tegelprimer zorgt voor een zuigende ondergrond waardoor het aanbrengen van de Beton ciré een stuk gemakkelijker is.

     Handleiding

     Lees onze tips en adviezen.
     Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
     Download handleiding

     Het juiste gereedschap

     Wij hebben 't voor je

     1 ㎡ Beton Ciré Proefpakket | Traditioneel - Zelf mengen - Rag
     € 18,-
     1 ㎡ Beton Ciré Proefpakket | Traditioneel - Zelf mengen - Rag
     Rag
     Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
     Toevoegen aan winkelwagen