• Incl.Excl.
  BTW
 • Handleidingen »
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

    Lavasteen kleurstalenbox | Gratis

    € 64,95 Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
    ✓Volledig bedrag teruggestort, wanneer je de kleurstaal box binnen 3 maand in goede staat terugstuurt
    ✓Ervaar al onze lavasteenkleuren en de structuur in het echt
    ✓ Ontvang 10% korting na aankoop van een staal... Toon meer

    Choose from:

    • Verzending door heel NL, BE en DE
    • Achteraf en via bank betalen mogelijk
    • 30 dagen bedenktijd
    • Vragen? Wij zijn er voor je!

    Productomschrijving

    Onze handgemaakte lavasteen gietvloer kleurstalenbox biedt je een betrouwbaar referentiepunt om de kleurechtheid te beoordelen. De kleurstalenbox bevat alle kleuren van lavasteen die we hebben, zodat jij alle kleuren in huis hebt om te kiezen. Ze tonen onze authentieke lavasteenkleuren nauwkeurig zoals je ze hebt besteld, en laten je de unieke textuur van onze lavasteen volledig ervaren.

    Geen verrassingen meer, want je krijgt precies wat je ziet, en je kunt de kleur en textuur beoordelen op jouw oppervlak.

    Zakelijk en particulier
    De kleurstalenbox kun je zakelijk bestellen, waarbij je borg betaalt voor de box. Wanneer jij je keuze in kleur gemaakt hebt, kun je de box terugsturen en ontvang je het volledige bedrag terug. Heb jij bijvoorbeeld een interieuradviesbedrijf, dan kun je de kleurstalen ook gewoon kopen, zodat je de stalen kunt houden.

    Ook kun je de lavasteen gietvloer kleurstalenbox als particulier bestellen. Ook dan geldt dat je borg betaalt en wanneer jij je keuze gemaakt hebt, de box terug kunt sturen en de borg van ons terugkrijgt. Bestel nu een kleurstaal en ontvang een kortingscode voor 10% korting op producten van Betonstunter!

    Wat zit er in de kleurstalenbox?

    - 20 kleurstalen van onze Lavasteen Gietvloer 
    - De kleurstalen zijn 14,8 x 21 cm (A5 formaat) 

    Let op! Kleurstaal is op borg 

    Dat wil zeggen dat jij je geld terugkrijgt van alle aangekochte kleurstalen zodra je de kleurstaal of kleurstalen inclusief ingevuld herroepingsformulier naar ons terugstuurt nadat je een keuze hebt kunnen maken. Hoef je dit geld niet terug? Dan mag je de kleurstaal ook houden. 

    De weergave van kleuren op beeldschermen kan variëren. Daglicht is hierbij essentieel. Daarom adviseren we om de kleur zorgvuldig te kiezen afhankelijk van de lichtinval in jouw ruimte. In een donkere, kleine ruimte kan een iets lichtere tint helpen om de ruimte groter te laten lijken. Als je daarentegen veel natuurlijk licht hebt in een grote ruimte, kun je experimenteren met diepere, donkere kleuren voor een luxe uitstraling.

    Lavasteen gietvloer

    Een lavasteen gietvloer staat bekend om zijn krasbestendigheid en duurzaamheid. Met deze eigenschappen is de lavasteen gietvloer een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer die lang mooi blijft, zelfs in een druk huishouden. Ben je dus opzoek naar een vloer die niet alleen mooi is maar ook bestand tegen ruw gebruik? Dan past een lavasteen gietvloer perfect bij jou!

    Krasvrije gietvloer

    Krasbestendigheid is een vaak genoemd nadeel van traditionele gietvloeren. Schuivende meubels, naaldhakken en hondennagels kunnen allemaal krassen veroorzaken op je gietvloer.

    Een lavasteen gietvloer staat juist bekend als de krasbestendige gietvloer. Het materiaal is zo hard dat de gietvloer krasvrij is, dit wordt aangetoond in de onderstaande video waarin we met een muntstuk en stanleymes over het oppervlak schrapen zonder enige schade. Aangezien een huis bedoeld is om in te leven is het altijd een fijn idee dat je gietvloer mooi blijft en dat je er natuurlijk lang van kunt genieten. 

    Meer weten?

    In onze handleiding staat uitgebreide informatie over de volgende onderwerpen:

    • Aanbrengen van lavasteen
    • Toepassingsmogelijkheden
    • Hoe het lavasteen-systeem werkt
    • Opslag, vochtbestendigheid en verbruik van materialen
    • Gereedschappen
    • Verbruik
    • Onderhoud
    • Veiligheidsvoorwaarden

     

    Bekijk hier onze kleurstalen

    Handleiding

    Lees onze tips en adviezen.
    Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
    Download handleiding

    Het juiste gereedschap

    Wij hebben 't voor je

    Lavasteen kleurstalenbox | Gratis
    € 64,95
    Lavasteen kleurstalenbox | Gratis
    Lavasteen kleurstalenbox
    Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
    Toevoegen aan winkelwagen