0
  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hulp nodig? Vertel ons jouw project! Start direct een chat met één van onze collega's.

  Kalkverf - Rode tinten

  Kalkverf rood Zachtrood, paarsrood, rozerood... welke kalkverf in rood u ook kiest, het geeft uw woning een bijzonder levendige uitstraling. Rood is de meeste levendige kleur die er bestaat, en voor sommige mensen is dit misschien net iets té veel. Vandaar dat wij een groot gamma kalkverf in rode tinten aanbieden. Combineer het met andere kleuren Toon meer
  7 Producten
  Kalkverf - Proug
  € 37,95
  Bekijken
  Kalkverf - Marrone
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Alastro
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Rouge FR
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Frouge
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Brown
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Amboir
  € 31,95
  Bekijken

  Kalkverf rood

  Zachtrood, paarsrood, rozerood... welke kalkverf in rood u ook kiest, het geeft uw woning een bijzonder levendige uitstraling. Rood is de meeste levendige kleur die er bestaat, en voor sommige mensen is dit misschien net iets té veel. Vandaar dat wij een groot gamma kalkverf in rode tinten aanbieden. Combineer het met andere kleuren om het rood te benadrukken of om het juist te verzachten. U weet bijvoorbeeld dat geel en oranje het rode nog heviger doen lijken. Lichtgrijs en beige maken het rode zachter. Met de pigmenten uit ons gamma maakt u nog andere kleuren rood aan, precies zoals u het wilt. Probeer het gewoon uit, onze stylisten helpen u hier graag in. Contacteer ons gerust en bespreek uw plannen met ons.

  Kalkverf rood voor diverse toepassingen

  Als u aan kalkverf denkt, denk u waarschijnlijk aan het verven van muren. Maar wist u dat u ook plafonds en vloeren met kalkverf kunt afwerken? Onze kalkverf is ook toepasbaar op baksteen, beton, cementmuren en zelfs op hout. En u kunt er zowel binnen als buiten mee aan de slag. U kunt met andere woorden verschillende elementen in en om uw woning in rode kalkverf afwerken. Voorbeelden hiervan zijn: houten meubels, een betonnen aanrechtblad, een gemetste buitenkeuken, een schouw of een vensterbank. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zolang u de verf aanbrengt zoals het hoort, kunt u met kalkverf in rood heel wat realiseren. Poreuze oppervlakken behandelt u eerst met een primer. In natte kamers zoals badkamer of keuken werkt u de kalkverf rood af met een toplaag.

  Wij zijn dé specialist voor uw rode kalkverf

  Dankzij onze jarenlange ervaring en constante verbetering van onze producten bieden wij topkwaliteit aan. Daarnaast kunt u rekenen op een uitstekende service. Wij leveren bijvoorbeeld gratis meng- en verwerkingssets mee zodat u makkelijk kunt werken. Wij geven professioneel advies en - last but not least - wij zijn gewoon de goedkoopste in Nederland en België. Bij Betonstunter doet u meer met uw budget dan u had gedacht!