0
  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hulp nodig? Vertel ons jouw project! Start direct een chat met één van onze collega's.

  Kalkverf - Donkere tinten

  Kalkverf zwart   Een muur afwerken met kalkverf in zwart is een prachtige keuze. Zwart of donkere tinten doen een kamer kleiner lijken en daardoor krijgt u een intieme sfeer. Kalkverf in grijs, zwart of andere donkere kleuren is ideaal voor grote industriële woningen. Ook buitenmuren worden tegenwoordig vaak bekleed met kalkverf in zwart. Met d Toon meer
  8 Producten
  Kalkverf - Grisla
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Stone
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Arko
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Kaolin
  € 37,95
  Bekijken
  Kalkverf - Vesona
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Omber
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Noir
  € 31,95
  Bekijken
  Kalkverf - Gris
  € 31,95
  Bekijken

  Kalkverf zwart

   

  Een muur afwerken met kalkverf in zwart is een prachtige keuze. Zwart of donkere tinten doen een kamer kleiner lijken en daardoor krijgt u een intieme sfeer. Kalkverf in grijs, zwart of andere donkere kleuren is ideaal voor grote industriële woningen. Ook buitenmuren worden tegenwoordig vaak bekleed met kalkverf in zwart. Met de nodige creativiteit zet u kalkverf in zwart of grijs op een strategische manier in. Het is in elk geval een echte blikvanger!

  Kalkverf in grijs of zwart, talloze mogelijkheden

  Zwarte kalkverf biedt enorm veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld één of meerdere kleine elementen in uw woning met kalkverf in zwart of donkere tinten afwerken. Of u gaat volledige muren, vloeren en zelfs plafonds in zwart uitvoeren. Zwart biedt de mogelijkheid om contrasten te creëren. Denk aan wit-zwart of grijs-zwart. Of gebruik felle kleuren zoals geel, groen, rood... om bijzondere contrasten te creëren. Met kalkverf in grijs kunt u dan weer anders creatief omgaan. Roze, okergeel, groen en blauw bijvoorbeeld zijn zeer stijlvol bij kalkverf in grijs. Onze kalkverven zijn ook op andere oppervlakken en ondergronden toepasbaar. Heeft u bijvoorbeeld een schoorsteenmantel die er niet meer zo fris uitziet of wil u bijvoorbeeld uw houten bed helemaal in dezelfde kleur als uw slaapkamermuren? Verf ze gewoon mee in kalkverf. Contacteer ons als u de verschillende mogelijkheden van kalkverf wilt leren kennen. Tegelijkertijd kunnen wij u ook uitleg geven over beton cire of betonlook verf. Dit zijn twee andere producten uit ons gamma waarmee u wanden en andere oppervlakken kunt bekleden.

  Zwarte kalkverf kopen? Kies voor Betonstunter!

  U koopt uw kalkverf gewoon online aan bij Betonstunter. Gaat u bijvoorbeeld kalkverf gebruiken op poreuze oppervlakken? Dan heeft u ook een primer nodig. En wil u de verf buiten of in vochtige ruimtes zoals badkamer of keuken gebruiken? Dan brengt u een sealer als toplaag aan die de kalkverf waterdicht maakt. U vindt al deze producten bij Betonstunter!