BLACK FRIDAY - 30% KORTING OP BETON CIRÉ en METAL STUC IN NOVEMBER - BLACK FRIDAY DEALS - 30% KORTING OP BETON CIRÉ en METAL STUC IN NOVEMBER - 30% KORTING OP BETON CIRÉ en METAL STUC IN NOVEMBER - BLACK FRIDAY DEALS - 30% KORTING OP BETON CIRÉ en METAL STUC IN NOVEMBER - 30% KORTING OP BETON CIRÉ en METAL STUC IN NOVEMBER - BLACK FRIDAY DEALS - 30% KORTING OP BETON CIRÉ en METAL STUC IN NOVEMBER
Metal stuc Bestellen?
0
  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hulp nodig? Vertel ons jouw project! Start direct een chat met één van onze collega's.

  Betonverf donkere tinten - De perfect betonlook thuis!

  Het voordeel van de kant-en-klare Betonlook Verf is dat deze al op kleur is. Hierdoor hoef je zelf dus niet meer te mengen en kan je direct aan de slag! Een volledig en 100% ecologisch product. Toon meer
  6 Producten
  Betonverf - Lave
  € 31,95
  Bekijken
  Betonverf - Pierre
  € 31,95
  Bekijken
  Betonverf - Chocolat
  € 31,95
  Bekijken
  Betonverf - Fer
  € 31,95
  Bekijken
  Betonverf - Forets
  € 31,95
  Bekijken
  Betonverf - Ocean
  € 31,95
  Bekijken

  Betonlook verf zwart

  Zwarte oppervlakken of oppervlakken in donkere tinten geven een intieme sfeer aan een kamer. Een zwarte vloer zal een kamer kleiner doen lijken en zwarte muren zijn zeer bepalend voor de algemene sfeer. Bij Betonstunter hoeft u zich niet tevreden te stellen met één soort betonlook verf zwart. U kiest bij ons uit betonverf zwart met een zekere ondertoon. Deze ondertoon kan een tikkeltje bruin, grijs of blauw zijn bijvoorbeeld. En doordat de verf ook een zeker reliëf vertoont, zal u nooit een volledig egaal zwarte muur of vloer krijgen. Het zwart gaat dan al enigszins richting donkere tinten, maar het blijft toch de uitstraling van zwart gehouden. Vraag gerust advies een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

  Kies voor karakter, kies voor betonlook verf zwart

  Zwart in een interieur getuigt van karakter, dat bestaat geen discussie over. Hoeveel zwart u in uw interieur aanbrengt, bepaalt u zelf. Onze betonverf zwart is namelijk geschikt voor vloeren en wanden. Maar u kunt er ook andere elementen mee afwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanrecht in uw keuken, een tafel, een tv-meubel, een trap of een vensterbank. Zwart heeft als voordeel dat het past bij elke andere kleur. Creëer contrasten of blijf in dezelfde kleurenfamilie, aan u de keuze! Betonlook verf zwart vertoont een reliëf en daardoor reageert het ook op een zeer unieke manier op lichtinval en verlichting. Uw kamer krijgt een luxe uitstraling met betonverf in zwart.

  Zwarte betonverf kopen bij Betonstunter

  Onze betonverf zwart is van zeer hoge kwaliteit en behoudt zeer lang zijn oorspronkelijke kleur. Bij Betonstunter gaan wij immers voor topkwaliteit. Op de algemene pagina van onze betonverven leest u hoe u het moet aanbrengen: primer, betonverf en eventueel een coating voor in natte ruimtes. Wilt u eerst proberen of betonlook verf zwart wel geschikt is voor uw woninginrichting? Dan kunt u een verftest aanvragen. Zo krijgt u al een idee hoe onze betonverf zwart in uw interieur staat. Van zodra u uw keuze heeft gemaakt, plaatst u uw bestelling online. U hoeft niet lang te wachten, wij leveren zeer snel!