Sluiten

De nr #1 Betonverf voor binnen | Creëer de betonlook thuis!

De nr #1 Betonverf voor binnen | Creëer de betonlook thuis!

Betonlook verf

Een volledig en 100% ecologisch product, welke gebruikt kan worden voor de vervaardiging van meubels, wanden, plafonds en meer. Door het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten is de Betonlook verf volledig CO² neutraal en vriendelijk in gebruik. Hierdoor is de verf een natuurvriendelijker product dan verfsoorten op basis van chemische stoffen. Daarnaast de verf van nature een ademend materiaal, waardoor ook vocht- en schimmelvorming kan worden tegengegaan. Het voordeel van de kant-en-klare Betonlook Verf is dat deze al op kleur is. Hierdoor hoef je zelf dus niet meer te mengen en kan je direct aan de slag! Wil je graag een kleur eerst graag zelf proberen op jouw object? Bestel dan de betonlook verftester De verf kan worden toegepast op vele ondergronden, zoals bestaande kalk- of cementpleisters, reeds geverfde ondergronden, steen of hout. Breng bij voorkeur altijd één van onze EcoPrimers aan als onderlaag voor een goede dekking en hechting. We leveren de Betonlook verf in 100% gerecyclede emmers en de verf is biologisch afbreekbaar. Voor een optimaal resultaat in minimaal 2 lagen aanbrengen. Tip: voor gebruik in de badkamer, keukenachterwand of toilet kan je de verf beschermen met een coating. Chat met ons zodat wij deze erbij kunnen leveren Verbruik: ca. 8-10m² per laag / per liter. Je hebt dus per 10m² 2 á 3 liter verf nodig! Verdunnen:

Voordelen van betonverf:

Stappenplan van betonverf aanbrengen:

De verf is een kant-en-klare verf welke niet meer gemengd hoeft te worden met water of pigment. Het is eventueel mogelijk om de verf licht te verdunnen met 5% water. – Aanbrengen verf in bij voorkeur 2 lagen. Voor een mooie dekking breng je eerst een laag op met een roller en vervolgens de eerste en tweede laag met een kwast voor een mooi betonlook effect. Wil je het graag rustig hebben? Maak dan langere vegen met de kwast in een minder druk patroon.

Waarom betonverf bij Betonstunter?

Wij onderscheiden ons door het gebruik van 100% ecologische en CO² neutrale producten. Omdat onze verf een natuurvriendelijker product is dan verfsoorten op basis van chemische stoffen kan je met een nog beter gevoel je huis verfraaien! Daarnaast is onze verf en Beton Ciré van zeer goede kwaliteit en dat zie je. Ook gaat onze service net dat stapje verder. Onze specialisten staan voor je klaar om je advies te geven over zowel de kleuren als de benodigde materialen. Wij zijn bereikbaar via de chat.