Handleidingen »
0

  Tafel Noir - Rond - Beton Ciré blad

  € 699,-
  6 variaties 100 cm x 78 cm - €699

  Productomschrijving

  Noir is een stijlvolle tafel, die met verschillende soorten beton cire kan worden aangebracht. Elke beton look geeft weer zijn eigen unieke stijl aan de tafel, daarom kan je de tafel zo aan passen dat het in elke omgeving past. Deze tafel is de beton cire kleur Ash behandeld.

  Door zijn houten onderstel krijgt de tafel een strakke en moderne look. Het houten onderstel is van het houtsoort Frake Noir gemaakt. Dit houtsoort heeft een thermische is behandelde gehad, waardoor het hout niet kan weg rotten. En zo een hele levensduur heeft.

  Noir is perfect als tafel voor zowel binnen en buiten. Daardoor is de tafel geschikt voor in elke ruimte. Wanneer u deze tafel koopt weet u zeker dat u een tafel koopt van kwalitatief materiaal dat duurzaam is en dus lang meegaat. Al onze ontwerpen van al onze tafels zijn zelf bedacht en ontworpen.

  Alle tafels worden op maat gemaakt. Daardoor kunnen wij aan vrijwel aan iedere wens voldoen. Heeft u nog speciale wensen die u aan de tafel wilt geven? Dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen via onze contact pagina.

   

  De tafels zijn in meer dan 60 verschillende kleuren te verkrijgen. Benieuwd hoe deze kleuren eruit zien? Bekijk al onze beton ciré kleuren. Thuis bekijken welke kleur het beste bij het interieur past? Vraag dan kleurstaaltjes aan zodat u in alle rust een keus kunt maken. 

  Het is ook mogelijk om zelf een beton ciré tafel te maken. Bekijk daarvoor onze beton ciré pakketten.

  Tafel Noir - Rond - Beton Ciré blad
  € 699,-
  Tafel Noir - Rond - Beton Ciré blad
  100 cm x 78 cm - €699
  Toevoegen aan winkelwagen