Handleidingen »
0

  Beton Cire Groothandel

  B2B Prijslijst + Kleurstalen-set Aanvragen

  Meer informatie ontvangen de mogelijkheden om samen te werken met de groothandel Betonstunter? Vul onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur persoonlijk contact op.

   

   

  Grote hoeveelheden nodig?

  Als beton cire groothandel leveren wij aan particulieren, semi-professionals, professionals en overheidsinstanties. Voor zeer grote projecten bespreken wij graag wat u precies nodig heeft. Het voordeel van onze eigen beton cire groothandel is dat wij voor 100% onze productie controleren. Daardoor kunnen wij kort op de bal spelen en producten leveren die volledig aan uw wensen voldoen, ook voor grote hoeveelheden.

   

  Diverse stijlen, diverse materialen

  Door de veelzijdigheid van onze materialen kunt u precies die stijl kiezen die u wenst te bereiken. Uiteraard kiest u voor bepaalde tinten omwille van de uitstraling. In onze beton ciré groothandel bieden wij talloze kleuren aan, zowel in onze beton ciré als in onze betonverf en kalkverf. Gaat u voor felle kleuren of zachte en discrete tinten? Wil u contrasten creëren of gaat u voor een rustig effect? Bekijk goed onze verschillende materialen. Ze hebben elk hun eigen specificaties en toepassingen. Als u als ondernemer een opdracht krijgt van uw klant en u twijfelt nog aan het materiaal dat u zal gebruiken, dan geven wij u graag advies. Wij zijn immers niet alleen beton ciré groothandel, maar we hebben ook deskundige medewerkers die u graag bijstaan in uw werk.

   

  Zoals u merkt, heeft badkamer beton cire veel voordelen.

  Wij begeleiden u in uw project

  Naast het materiaal dat u wilt gebruiken, is ook de toepassing ervan van groot belang. In onze beton cire groothandel kunt u alle benodigdheden vinden om uw project tot een groot succes te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de nodige primer. Bij bepaalde oppervlakken is een onderlaag noodzakelijk om de verf of beton ciré perfect te laten hechten. Ook deze vindt u in onze beton ciré groothandel. Soms wordt hij standaard meegeleverd met ons product, dan staat dit vermeld bij het product. In onze beton cire groothandel vindt u ook coating producten. Deze zijn bedoeld om uw laag verf of beton ciré te beschermen tegen vocht, vetvlekken en vuil. Wij raden deze standaard aan in 'natte' ruimte zoals keuken, badkamer of toilet/WC bijvoorbeeld. Waar er een meng- of verwerkingsset nodig is, wordt dit ook meegeleverd met de bestelling. Kort gezegd, bij onze beton ciré groothandel denken wij met u mee en maken het u zo makkelijk mogelijk! 

  Wij leveren in 12+ landen

  Bent u bouwondernemer, interieurspecialist of handelaar in bouwmaterialen? Dan is Betonstunter dé beton cire groothandel bij uitstek voor u! U vindt bij ons een enorme keuze aan beton ciré, zowel voor binnen als voor buiten. Naast beton ciré kunt u bij ons ook terecht voor betonlook verf betonlook verf en kalkverf en pigmentpoeders. Dankzij onze beton cire groothandel kiest u zelf met welke materialen u uw project wil realiseren. Wij komen zoveel mogelijk tegemoet aan onze, en daarmee ook aan uw klanten. Als u nog vragen heeft over onze producten of u wil uw project met ons bespreken, contacteer dan onze klantenservice. U kunt ons zowel per mail als via chat bereiken. Of u neemt contact met ons op via het invulformulier. Wij helpen u graag!

   

  Wij maken uw product op maat

  Heeft u nog andere tinten nodig dan u in onze beton ciré groothandel vindt? Ofwel kunt u uw eigen tinten aanmaken dankzij onze pigmentpoeders, ofwel maken wij uw product op maat aan, in de tinten die u wenst. Aan u de keuze!

   

  Uw materiaal aankopen bij Betonstunter

  Wij hebben jarenlange ervaring als beton ciré groothandel. U mag bij ons dan ook op een uitstekende service rekenen! Wij staan erom bekend zeer snel te leveren. Zo loopt u bij uw project geen risico van vertraging in de oplevering. U bestelt eenvoudig online en enkele dagen later worden uw producten op het aangegeven adres geleverd.

  Kiezen voor beton ciré groothandel Betonstunter is kiezen voor kwaliteit én service!

   


  Eigen merk beton cire of betonlook verf opzetten?

  Eigen voorraad op dropshipping

  Koppel je webshop gelijk aan die van ons en wij handelen alle orders voor je af. Jij doet de verkoop en de marketing wij doen de rest.

   

   

  Bepaal je eigen prijzen
  Je bent vrij om je eigen prijzen te bepalen, je bepaalt dus zelf hoe hoog je marges zijn
  Inkopen bij de groothandel
  Je koopt direct in een groothandel waardoor je wel 60% behaald kunnen worden
  Wij versturen je bestelling
  Geen getrek met dozen, wij versturen jouw bestellingen naar jouw klanten
  Groeiend assortiment
  Het assortiment van BetonStunter wordt wekelijks uitgebreid