- 15% KORTING OP BETON CIRÉ IN FEBRUARI  -  Ga jij klussen in de Voorjaarsvakantie? -  15% KORTING OP BETON CIRÉ IN FEBRUARI  - Ga jij klussen in de Voorjaarsvakantie?  -  15% KORTING OP BETON CIRÉ IN FEBRUARI - 15% KORTING OP BETON CIRÉ IN FEBRUARI  -  Ga jij klussen in de Voorjaarsvakantie? -  15% KORTING OP BETON CIRÉ IN FEBRUARI  - Ga jij klussen in de Voorjaarsvakantie?  -  15% KORTING OP BETON CIRÉ IN FEBRUARI 
Handleidingen »
0
  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hulp nodig? Vertel ons jouw project! Start direct een chat met één van onze collega's.

  Beton Ciré in de kleur Concrole

  Bent u op zoek naar beton cire? Bekijk ons aanbod eenvoudig online in onze webshop! Met onze beton cire veranderd u de gehele look and feel van uw kamer. Toon meer
  2 Producten
  2 ㎡+ | Beton Cire per M2 - Collectie 2019/2020

  2 ㎡+ | Beton Cire per M2 - Collectie 2019/2020

  ✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond;
  ✓ Optioneel: meng en verwerkingsset.
  ✓ Zeer geschikt voor droge en natte ruimtes zoals badkamer en douche.

  Heb je vragen of advies nodig, w

  € 19,-
  Bekijken
  1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket- Collectie 2019/2020

  1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket- Collectie 2019/2020

  ✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
  ✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
  ✓ Optioneel: bestel al het benodigde gereedschap er eenvoudig bij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 34,95
  Bekijken

  Geef een luxe cachet aan uw woning, kies voor onze beton cire

  Bruin is een warme kleur en brengt gezelligheid in een interieur. Muren, vloeren of plafonds in bruin beton cire geven een stijlvol karakter aan een woning. Bij Betonstunter vindt u verschillende tinten bruin in onze beton ciré. Maak uw keuze of laat u door onze klantenservice begeleiden. Samen maken wij er een mooi geheel van!

  U kiest voor beton cire bruin? Kies zorgvuldig uw tint uit!

  Bruin is niet zomaar bruin bij ons. Wij hebben diverse tinten bruin beton cire in ons gamma. Het laat u toe om precies die look and feel te creëren waar u zich het best bij voelt. Ontdek onze unieke tinten bruin:

  • Hier ziet u schakeringen van bruin en grijs, het bruine krijgt de overhand en heeft daardoor krijgt een oppervlak in Concrole een warme gloed.
  • Clay. Deze tint is speciaal ontwikkeld om aan grijs toch een zeer warme bruine uitstraling te geven.
  • Gravel. Sommigen zouden dit toch grijs noemen, maar u merkt duidelijk een grote dosis bruin. Daardoor wordt deze tint gegarandeerd bij onze warme bruine kleuren beton ciré gerekend.

  Het effect van bruin beton cire

  Onze bruine tinten cire beton geven een totaal andere uitstraling dan bruine verf. In beton ciré zit altijd een structuur omdat het aangebracht is met de hand. In functie van de lichtinval kan bruin beton cire bijvoorbeeld 's ochtends er anders uitzien dan 's avonds. Met andere woorden: het brengt een levendig effect. Een donkerbruine tint zoals Concrole creëert een intieme sfeer in een kamer. Lichtere beton cire zoals Gravel laat de kamer groter lijken.

  Beton cire bruin is ideaal voor ...

  • Kamers die te koel lijken
  • Kamers die aan de Noordzijde van een woning liggen, waar weinig zonlicht binnenkomt
  • Kamers waar u een rustige sfeer wilt creëren: slaapkamer of badkamer bijvoorbeeld

  Leg accenten in uw woning met verschillende tinten bruin

  Experimenteer en gebruik verschillende tinten beton cire bruin. Achterwand van uw keukenkasten, wasbak of douchewanden mogen gerust in een andere kleur beton cire bruin uitgevoerd worden dan de vloer of het plafond. Zo trekt u de aandacht naar bepaalde elementen in uw interieur.

  Waarmee kan bruin worden gecombineerd?

  Bruin beton ciré kan met warme kleuren gecombineerd worden: oker, roestbruin, oranje... Houdt u van planten? Perfect! Planten met grote bladeren kunnen perfect in een interieur met bruin beton ciré. Natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, rotan en leer komen goed tot hun recht bij bruin beton ciré. Anderzijds is bruin te combineren met koele kleuren zoals lichtgrijs en blauwgrijs.

  Betonstunter, leverancier nummer 1 voor beton cire bruin

  U kunt makkelijk zelf cire beton aanbrengen. Kies daarvoor de service van Betonstunter. U krijgt van ons een totaalpakket: niet alleen het beton ciré maar ook primer en een set voor de verwerking en het mengen van het cire beton. Wij helpen u graag uw project met bruin beton cire te realiseren!