Handleidingen »
0

  Beton Ciré in de kleur Antraciet

  Bent u op zoek naar beton cire in de antraciet kleur? Bekijk ons aanbod eenvoudig online in onze webshop! Met onze beton cire in de antraciet kleur veranderd u de gehele look and feel van uw kamer. Toon meer
  2 Producten
  2 ㎡+ | Beton Cire per M2 - Collectie 2019/2020

  2 ㎡+ | Beton Cire per M2 - Collectie 2019/2020

  ✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond;
  ✓ Optioneel: meng en verwerkingsset.
  ✓ Zeer geschikt voor droge en natte ruimtes zoals badkamer en douche.

  Heb je vragen of advies nodig, w

  € 19,-
  Bekijken
  1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket- Collectie 2019/2020

  1 ㎡ | Beton Cire Proefpakket- Collectie 2019/2020

  ✓ Ontdek hoe makkelijk het aanbrengen is;
  ✓ Bekijk de kleur in de omgeving waar je het wil verwerken;
  ✓ Optioneel: bestel al het benodigde gereedschap er eenvoudig bij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 34,95
  Bekijken

  Zoekt u beton cire in antraciet? Bij Betonstunter vindt u het!

  Bij Betonstunter volgen wij de trends op de voet. Antraciet is tegenwoordig zeer populair. Deze kleur wordt bijvoorbeeld vaak gekozen raamkozijnen en deuren in moderne woningen. Met beton cire in antraciet van Betonstunter zit u nog voor jaren goed.

  Welk effect heeft antraciet beton cire op uw interieur?

  Antraciet cire beton maakt een kamer intiem. U krijgt een geborgen gevoel met antraciet. Hoe meer u beton cire in antraciet in een kamer of in heel uw woning gebruikt, hoe meer luxe u in uw woning binnen brengt. Het is een verfijnde tint grijs met een zeer gezellig effect.

  Antraciet beton cire is ideaal voor...

  • Grote kamers
  • Kamers met veel lichtinval
  • Kamers met hoge plafonds
  • Kamers waarin u veel witte meubels plaatst

  Slechts enkele accenten in antraciet beton cire? Perfect mogelijk!

  Veel van de kleur antraciet in uw interieur gebruiken, maakt uw interieur te donker? Dan kunt u perfect beton cire in antraciet op enkele strategische plekken in uw woning aanbrengen. Kies bijvoorbeeld voor één muur in beton cire in antraciet en de andere muren in licht grijs. Maak zelf het werkblad of aanrechtblad in de keuken in antraciet en kies voor witte kasten of kasten in naturel hout. En wat denkt u van een trap in antraciet bij witte wanden? Het contrast is verbluffend!

  Cire beton in antraciet combineren met...

  Antraciet is een donkere kleur, maar zeker geen koele kleur. Het is makkelijk te combineren met andere grijstinten en wit. Anderzijds gaat het ook perfect met pastelkleuren en natuurlijke kleuren zoals mosgroen en zacht bruin. Antraciet staat goed bij naturel hout en ook bij zilvergrijze objecten. Bij antraciet is het vooral uitproberen en uw eigen stijl volgen. Betonstunter helpt u hier graag bij!

  Beton ciré in antraciet bestellen bij Betonstunter

  Als u antraciet cire beton bij ons koopt, krijgt u er de primer gratis bij en ook de benodigdheden voor het mengen en verwerken van het product. Bestellen doet u eenvoudig online. Wij hebben al pakketten vanaf 2 m2. Wilt u meer informatie of krijgt u graag styling advies? Contacteer ons vandaag nog. Samen maken wij uw interieur met antraciet cire beton tot een groot succes!