0
  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hulp nodig? Vertel ons jouw project! Start direct een chat met één van onze collega's.

  Pigment Poeder - Witte tinten

  Pigment poeder wit Waarom kiezen voor pigment poeder in wit als er bijvoorbeeld witte beton, witte betonverf of beton ciré in wit bestaat? De bedoeling van onze beton kleurstof wit is eenvoudig om andere tinten lichter te maken. Uw eigen kleur aanmaken, het kan perfect bij Betonstunter! U heeft een bepaalde kleur in gedachte, maar vindt ze niet Toon meer
  2 Producten
  Silver Pearl
  € 39,95
  Bekijken
  Dioxyde de Titane
  € 8,64
  Bekijken

  Pigment poeder wit

  Waarom kiezen voor pigment poeder in wit als er bijvoorbeeld witte beton, witte betonverf of beton ciré in wit bestaat? De bedoeling van onze beton kleurstof wit is eenvoudig om andere tinten lichter te maken.

  Uw eigen kleur aanmaken, het kan perfect bij Betonstunter!

  U heeft een bepaalde kleur in gedachte, maar vindt ze niet tussen de standaard tinten? Dan voegt u gewoon wat wit, geel, rood, bruin... pigment toe aan een bestaande kleur en u krijgt een unieke kleur die niemand anders heeft. Daardoor krijgt uw interieur een zeer persoonlijke uitstraling.

  Pigment poeder wit bestellen en onmiddellijk aan de slag

  Onze beton kleurstof wit is zeer eenvoudig te verwerken. Met de set dit u bij uw bestelling gratis geleverd krijgt, mengt en verwerkt u het pigment zeer makkelijk. Bent u toch niet zeker? Vraag dan professioneel advies aan onze klantenservice. Mail of chat met een van onze medewerkers. Zij zijn er voor u!